Julia Ilnicka

Ilnicka, 1367
KRS

O mnie

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie na leczenie i rehabilitację mojej córki Julii Ilnickiej. Gdy miała 1,5r. stwierdzono u niej autyzm, a zaraz po tym naczyniaka w móżdżku. Wraz z dojrzewaniem doszły jej kolejne choroby: padaczka oraz zachowania schizoafektywne zawierające w sobie dwie choroby: schizofrenię oraz chorobę afektywną dwubiegunową.

Od początku robię wszystko, aby Julia miała wieloprofilową terapię oraz aby nie zamykała się w sobie tylko zobaczyła, że ten świat jest ciekawszy i lepszy ponieważ tu jesteśmy my, którzy ją bardzo kochamy. Szansą dla Julii jest dalsza wieloprofilowa i kosztowna terapia oraz udział w turnusach rehabilitacyjnych, które pozwolą jej osiągać dalsze postępy w rozwoju. Muszę zrobić wszystko co tylko możliwe aby Julia w jak największym stopniu potrafiła funkcjonować w przyszłości samodzielnie.

POMÓŻ JULII W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ILNICKA,1367 pomagacie Julii w codziennym funkcjonowaniu.

Numer konta

Materiały do apelowania