Jestem Kubuś. Skończyłem już roczek. Choruję na rdzeniowy zanik mięśni (SMA1) - rzadką i bardzo ciężką chorobę, która jeszcze do niedawna oznaczała wyrok. Na szczęście dzięki możliwości leczenia mam szansę na lepsze życie.

Jestem uśmiechniętym i ciekawym świata chłopcem, a dla moich rodziców - małym wojownikiem. Każdego dnia dużo ćwiczę i walczę o sprawność. Bardzo lubię się bawić i poznawać świat w ramionach mamy i taty. Niestety nie potrafię robić wszystkiego co mój zdrowy brat bliźniak, ale dzięki rehabilitacji i specjalistycznym sprzętom mogę coraz więcej.

POMÓŻ MI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując swój 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SUCHODOŁA, 10843 wspierasz mnie w leczeniu, rehabilitacji oraz codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję z całego serduszka.