Nazywam się Jadwiga Otłowska. Jestem 54-letnią pacjentką z twardziną układową, po przebytym udarze niedokrwiennym mózgu, z niedosłuchem obustronnym.

Jestem po operacji guza móżdżku, z oponiakiem płaszczyznowym na pograniczu czołowo-ciemieniowym, osteopenią oraz naczyniopochodnymi zawrotami głowy. Dodatkowo cierpię na rozstrzenie oskrzeli oraz przewlekłe zapalenie zatok. Z powodu tych wszystkich dolegliwości jestem osobą słabą fizycznie. Nie jestem w stanie prowadzić samodzielnego życia, potrzebuję pomocy innych. Kolejnym dużym problemem są koszty związane z leczeniem. Dlatego też zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc.

POMÓŻ MI WRÓCIĆ DO ZDROWIA!

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Otłowska, 691 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w powrocie do zdrowia. Serdecznie dziękuję za wszelkie wpłaty.