Jadwiga Mosur

Mosur, 3598
KRS

O mnie

Mam na imię Jadwiga i mam 59 lat. Urodziłam się z rdzeniowym zanikiem mięśni, co oznaczało dla mnie od samego początku dysponowanie bardzo ograniczonymi możliwościami fizycznymi.

Jest to choroba, która wciąż postępuje, dlatego czas dany mi przez Boga wykorzystuję tak, jak tylko potrafię. Życie na wózku przeżywam radośnie i z pasją. Nie wiem co to bezczynność czy nuda. Pewnie nie starczy mi życia by spotkać się z tyloma ludźmi, których znam i kocham, by przeczytać tyle książek, ile bym chciała, by być w tylu miejscach, które chciałabym zobaczyć... Każda chwila, każdy oddech są dla mnie darami, które bardzo cenię. By jednak utrzymać tę minimalną sprawność, która jest mi dana i by być maksymalnie aktywną, potrzebuję wsparcia. Na co dzień wymagam rehabilitacji i środków medycznych, sprzętu ortopedycznego, których zakup przerasta moje skromne możliwości. Jeśli sami nie mają Państwo możliwości udzielenia pomocy, będę wdzięczna za przekazanie tej informacji dalej. Za wszelkie wsparcie i życzliwość serdecznie dziękuję.

Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MOSUR, 3598 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Numer konta

Materiały do apelowania

Moja wizytówka

Moja ulotka (1.5%)