Właśnie mija rok od kiedy u Hani zdiagnozowano ostrą białaczkę limfoblastyczną. Ten trudny czas przewartościował nasze życie, a szpital przez 8 miesięcy był naszym drugim domem.

Hania dzielnie zniosła leczenie szpitalne. Chemioterapia uratowała Hani życie. Włosy już odrastają, ale o chorobie nie da się niestety zapomnieć. Leczenie trwa, Hania rozpoczęła ostatni, 1.5 roczny etap, polegający na codziennym przyjmowaniu chemii doustnej w domu. Przekazane przez Was środki przeznaczamy w całości na leki, suplementy, rehabilitację oraz wizyty lekarskie, a także niezbędne produkty higieniczne i edukację indywidualną.

POMÓŻ HANI WRÓCIĆ DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem HOŁODNIAK, 11431 wspieracie Hanię w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.