Nasz tata w wieku 47 lat zachorował na SLA-stwardnienie zanikowe boczne. Cechą charakterystyczną tej choroby jest neurogenne uszkodzenie mięśni szkieletowych...

Nasz tata w wieku 47 lat zachorował na SLA-stwardnienie zanikowe boczne. Cechą charakterystyczną tej choroby jest neurogenne uszkodzenie mięśni szkieletowych. Nie jest to nic innego jak powolne zanikanie mięśni, sprowadzające się do urwania normalnego funkcjonowania każdej kończyny po czym całego ciała...W tym momencie nasz tatuś ma problemy z jedną nogą, nie jest w stanie wrócić do normalnego trybu życia, nie może wrócić do pracy, rzeczy które robił do tej pory sprawiają mu wiele trudności.Wraz z moją całą rodziną PROSIMY KAŻDEGO o pomoc. Koszt rehabilitacji i leczenia są ogromne, a więc każdy kto ma możliwość może pomoc w sposób oddania 1 % podatku lub darowizny.Liczy się każda chęć niesienia pomocy, jest to dla nas bardzo ważne, pomóżcie uratować nam życie naszego tatusia.Bardzo dziękujemy.

WYGRAM Z SLA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Oświeciński, 7643 wspieracie Państwo leczenie, rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie naszego taty.

Bardzo dziękujemy.