Mam na imię Ewa i mam 53 lata. W lipcu 2013 r. usłyszałam wyrok: nowotwór złośliwy piersi. Niestety w styczniu 2016 r. zła informacja: jest przerzut na kręgosłup i żebro. W kwietniu 2018 r. w czasie badania USG, w wątrobie dwie zmiany ogniskowe.

Od kwietnia 2018 r. moje życie to już tylko walka o każdy następny dzień, tydzień, miesiąc. Niestety, pomimo wdrożonej czerwonej chemii w październiku 2018 r. wyniki są coraz gorsze. Od stycznia chemia została zmieniona, lecz dodatkowym utrudnieniem w leczeniu jest małopłytkowość samoistna, z którą również zmagam się od wielu lat. Pozostało już niewiele sposobów leczenia, niestety nie są one refundowane w Polsce.

PROSZĘ Z CAŁEGO SERCA O TWOJĄ POMOC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Skrenta, 9749 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz wspieracie mnie w walce o życie. Za każdą pomoc z całego serca dziękuję, Ewa z Rodziną.