Nazywam się Emilia Roszczyk. W wieku 12 lat zachorowałam, w wyniku choroby został uszkodzony nerw wzrokowy...

Nazywam się Emilia Roszczyk. W wieku 12 lat zachorowałam,  w wyniku choroby został uszkodzony nerw wzrokowy. Powikłania po chorobie, która trwała 4 lata pozostawiła duży ubytek wzroku.Medycyna jest bezsilna. Jedynym ratunkiem jest terapia komórkami macierzystymi. W Polsce jest to metoda eksperymentalna i niestety bardzo kosztowna! Nie wiadomo jeszcze ile wlewów do oczu będzie trzeba wykonać, aby uzyskać  poprawę widzenia.  Z serca dziękuję za  każdą złotówkę!

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZAMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Roszczyk, 7563 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Z serca dziękuję za  każdą złotówkę!