Kochani coraz bliżej końca rozliczeń podatkowych może jednak jest jeszcze szansa na 1% dla Emilki???

Emi choruje na zespół Cornelii de Lange, przez który zmaga się z upośledzeniem umysłowym, wadą serca (ubytek międzykomorowy VSD), niskorosłością, słabym przyborem wagi, refluksem żołądka, jadłowstrętem, częstymi zapaleniami górnych dróg oddechowych, częstymi infekcjami dróg moczowych (nietrzymanie moczu, zaparcia.) Emi zmaga się z padaczką, nie mówi przez co nie kontaktuje się werbalnie z otoczeniem. Córka była wielokrotnie hospitalizowana i operowana. Cały czas wymaga systematycznego leczenia i rehabilitacji.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FILIPEK, 12014 pomagacie Emi w codziennym funkcjonowaniu.