Witam, mam na imię Elżbieta. W kwietniu 2019 roku dowiedziałam się, że choruję na Zanik Wieloukładowy – postać móżdżkowa (MSA-C). Jest to choroba postępująca, która ogranicza sprawność ruchową.

Aby załagodzić i spowolnić postępowanie choroby potrzebna jest regularna i specjalistyczna rehabilitacja, co niestety wiąże się z bardzo dużymi kosztami. Walczę, by jak najdłużej utrzymać sprawność ruchową, co zapewnia jedynie rehabilitacja. Koszty leczenia i rehabilitacji przekraczają moje możliwości finansowe, dlatego proszę o pomoc. Zgromadzone środki przeznaczę na rehabilitację i niezbędny sprzęt aby chociaż trochę spowolnić chorobę.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOMIN, 12530 wspierasz moje codzienne funkcjonowanie.

Z góry dziękuję za okazaną pomoc.