Mam na imię Dorota. Mam wspaniałego męża, ukochaną córkę Martę i przyjaciół. Choruję na raka, który chce mi odebrać życie.

Od 2015 r. choruję na raka jajnika, który ma skłonności do przerzutów. Przeszłam cztery ciężkie operacje i cztery serie chemioterapii. Pomimo wysiłków lekarzy i leczenia, nowotwór powrócił. Standardowa chemioterapia nie przyniosła oczekiwanych efektów, dlatego zwróciłam się w stronę alternatywnych metod leczenia. Dzięki nim mogę polepszyć stan mojego zdrowia i stąd też proszę Was o pomoc w walce z chorobą.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PACH-CHOMIAK, 12317 pomagacie mi w powrocie do zdrowia oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca dziękuję, Dorota