Mam na imię Dominik i w lutym skończyłem 7 lat. Urodziłem się z mózgowym porażeniem dziecięcym, zmagam się również z przykurczem kończyn dolnych.

Od 2013 roku jestem stale rehabilitowany. Jestem uśmiechniętym dzieckiem i bardzo lubię mieć blisko osoby, które mnie kochają. Do szczęścia brakuje mi tylko tego, abym samodzielnie chodził. Dlatego bardzo proszę o wsparcie finansowe na leczenie i rehabilitację. Przekazując mi 1% swojego podatku zwiększasz szanse na to, że kiedyś będę mógł chodzić i bawić się jak inne dzieci.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gradowski, 9413 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Za co w imieniu Dominika i własnym serdecznie dziękujemy!