Danielek ma 7 lat. Zdiagnozowano u niego Zespół Aspergera. Zaburzenia odżywiania, problemy z mową, zaburzenia integracji sensorycznej i obniżone napięcie mięśniowe, nie ułatwiają funkcjonowania. Obecnie pracujemy nad nadwrażliwością w jamie ustnej i nad wyeliminowaniem negatywnych zachowań.

Daniel wymaga wielu terapii i intensywnej pracy również w domu. Systematyczna i specjalistyczna terapia jest kosztowna dlatego prosimy o pomoc. Zebrane fundusze przeznaczymy na dalsze terapie, leczenie oraz pomoce terapeutyczne do pracy w domu. Wasze wsparcie da szansę Danielowi na samodzielność w przyszłości.

POMÓŻ DANIELOWI W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KALINOWSKI,12284 pomagacie Danielkowi w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy za każdą przekazaną kwotę.