Cześć jestem BRUNO. Urodziłem się w listopadzie 2015 roku. Już w 4-tej dobie życia z powodu martwicy jelita przeszedłem rozległą operację, w wyniku której usunięto mi znaczną część jelita...

Cześć jestem BRUNO.Urodziłem się w listopadzie 2015 roku. Już w 4-tej dobie życia z powodu martwicy jelita przeszedłem rozległą operację, w wyniku której usunięto mi znaczną część jelita. Co to dla mnie oznacza? Mam zbyt mało przewodu pokarmowego, aby móc normalnie się odżywiać. Jedyną szansą utrzymania mnie przy życiu jest żywienie pozajelitowe. W klatce piersiowej mam wszczepiony cewnik. Codziennie przez 14 godzin pompa infuzyjna przetacza mi specjalną kroplówkę-worek żywieniowy prosto do żyły. Przede mną długa droga po zdrowie.Dziękuję za okazane serce.

MOŻESZ MI POMÓC, PRZEKAZUJĄC SWÓJ 1% PODATKU

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Orlicki, 7087 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za okazane serce.