Nazywam się Bożena Ogar. Jestem mamą dwójki wspaniałych dzieci. Mam raka piersi o najwyższym stopniu złośliwości z przerzutami do węzłów i bardzo wysoki poziom szybkości podziału komórek, hormonozależny. Przeszłam chemię, potem radykalna mastektomia ze wszystkimi węzłami prawej ręki, miesiąc radioterapii potem hormonoterapia.

Po tym pozostało trochę skutków ubocznych: polineuropatia, Hashimoto, obrzęk limfatyczny prawej ręki i inne. Potem pojawiła się zmiana na jajnikach i trzeba je było usunąć. Kiedy myślałam, że już wszystko jest na najlepszej drodze okazało się, że mam przerzuty do płuc, śródpiersia i wątroby. Walka jest trudna (po raz czwarty zmiana leczenia). Nie wszystkie leki są refundowane, a koszt leczenia jest duży. Bardzo proszę o pomoc w mojej walce z tym nieprzewidywalnym przeciwnikiem.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem OGAR, 12689 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.