Cześć:) Mam na imię Bogusia, od urodzenia choruję na postępujący rdzeniowy zanik mięśni (SMA). Moje mięśnie ruchowe i oddechowe z dnia na dzień zanikają.

Potrzebuję pomocy drugiej osoby przy każdej czynności. Jedynym wyjściem na walkę z chorobą jest rehabilitacja, zakup sprzętów medycznych i wyjazdy na turnusy. Koszt takich zabiegów i sprzętów jest ogromny, dlatego dziś, proszę Cię o pomoc. Aby spowolnić rozwój mojej choroby, potrzebuję Twojego szczodrego serca.

1% Twojego podatku to dla mnie 100% więcej siły

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem WOJEWODA, 8511 pomożesz mi w codziennym funkcjonowaniu. Dzięki Twojej pomocy będzie mi dużo łatwiej stawiać czoła chorobie.

Dziękuję 3 Bogusia Wojewoda