Nazywam się Bogdan Wasilewski (67 lat). Zdobyłem zawód foto-chemika i grafika komputerowego. Całe życie pomagałem innym, ale w tej chwili SAM potrzebuję pomocy. Przeszedłem dwa zawały serca, bajpasy, a późniejsze komplikacje spowodowały pogorszenie mojego stanu zdrowia.

Obecnie mam problemy z samodzielnym poruszaniem się. Poza mieszkaniem mogę poruszać się tylko na wózku elektrycznym. Nie mogę dźwigać, wykonywać gwałtownych ruchów. Koszty leczenia, utrzymania są bardzo wysokie i znacznie przewyższają moje możliwości finansowe, dlatego zwracam się do Państwa o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WASILEWSKI, 1054 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Z całego serca dziękuję za każdą pomoc.