Mam na imię Anna i 45 lat. Od 9 lat zmagam się z rzadką nieuleczalną chorobą autoimmunologiczną (stwardnienie guzowate). Jest to podstępne, trudne do wykrycia schorzenie, stopniowo wyniszczające mózg, wzrok, płuca i nerki.

Z każdym rokiem choroba bardziej utrudnia normalne funkcjonowanie. Z wykształcenia jestem artystką, zawodowo zajmuję się roślinami ozdobnymi. Moją pasją są kwiaty i sztuka, doceniam piękno otaczającego mnie świata. Wielu marzeń, jak choćby dalekie podróże, już nie zrealizuję ale bardzo chciałabym zachować wzrok i sprawność fizyczną jak najdłużej. Leczenie jest kosztowne, proszę ludzi dobrej woli o wspomożenie mnie w walce o godne życie i lepsze jutro.

BUKIET poMOCY DLA ANNY

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Avalon, Pawliczko-Ziędarska, 11144 wesprzecie mnie w codziennym funkcjonowaniu i leczeniu. Dziękuję, Anna