Witajcie. Od 2016r. zmagam się z zaawansowanym rakiem jelita grubego. Od tamtego czasu przeszłam 2 wznowy choroby, 4 operacje oraz 3 cykle chemioterapii. Aktualnie, od ponad roku, jestem w trakcie immunotetapii, dzięki której mam szansę zapobiegania przez jakiś czas kolejnym przerzutom.

Poprzednie cykle chemioterapii i aktualne leczenie zasiały spustoszenie w moim organiźmie. Muszę walczyć z wieloma skutkami ubocznymi i dbać o to, by mieć siłę do dalszej walki, co wiąże się z dużymi wydatkami. Dotychczas radziłam sobie z tym sama, wspierana przez najbliższych, jednak nie jestem w stanie już tego dłużej udźwignąć sama. Nie tracę nadziei ani optymizmu, uśmiecham się, czerpię z życia, ile się da, realizuję swoje pasje i walczę, ile sił, ale bez waszej pomocy mogę sobie nie poradzić. Proszę, nie pozwólcie, by uśmiech znikł z mojej twarzy. Podarujcie mi dłuższe życie.

Przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kwiatkowska, 14770 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.