Witam. Nazywam się Anna Filipowicz i mieszkam we Frampolu. Od urodzenia choruję na rdzeniowy zanik mięśni - SMA III.

Jest to choroba postępująca, która z każdym rokiem odbiera mi część sił w mięśniach, jedynie rehabilitacja może spowolnić jej postępujący przebieg. Do tej pory moja choroba była nieuleczalna, jednak ostatnio pojawiła się nadzieja w postaci leku, który może spowolnić postęp choroby plus systematyczna rehabilitacja. W związku z tym zwracam się o przekazanie 1% podatku na moje leczenie, rehabilitację, zakup wózka elektrycznego.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem FILIPOWICZ, 4884 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Dziękuję !