Mam na imię Alicja mam 32 lata. Postawiono mi dramatyczną diagnozę: Rak jajnika z przerzutami na jelito grube i do węzłów chłonnych.

27 października 2020r. odbyła się radykalna operacja z wyłonieniem stomi. Jestem w trakcie leczenia ciężką chemioterapią, walczymy razem z moją rodziną o moje Życie. Jestem za młoda na to by teraz odejść mam jeszcze swoje obowiązki jako mama i żona. Błagamy ludzi dobrej woli o pomoc ten 1% może nam pomoc w ciężkim kosztownym leczeniu, które jest dla nas nieosiągalne.

Tylko w Was nadzieja proszę o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon BRZEZIŃSKA, 14207 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie i walkę.

Ludziom dobrej woli bardzo dziękujemy