Historia choroby Agnieszki jest długa. Jednak Agnieszka nie traci nadziei na lepszy czas. Diagnoza: Stwardnienie rozsiane, czyli SM – Stracona Miłość, Stracona Młodość, jak sami chorzy określają tę chorobę.

Agnieszką zaopiekowali się jej rodzice. Dbają o swoją córkę jak tylko mogą najlepiej. Finansowo jest jednak bardzo ciężko. Agnieszka powinna przejść intensywną terapię oraz otrzymać skuteczną suplementację, aby znów móc stanąć na nogi. Każdy dzień bez terapii jest dla Agnieszki dniem odbierającym jej nadzieję. Agnieszka czeka na naszą pomoc. Nie pozwólmy odejść młodemu jeszcze życiu. Podzielmy się sercem. Pomóżmy Agnieszce stawić czoła chorobie.

OTWÓRZ SWE SERCE I POMÓŻ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nagórka, 12545 wspierasz Agnieszkę w codziennym funkcjonowaniu.