Przekaż 1% podatku

Okaż wsparcie podopiecznym Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Załóż subkonto!

Poznaj możliwości, które Ci daje Fundacja Avalon. Czytaj więcej...

Zbadaj się. Nie odkładaj!

Odkryj Mapę Dostępności Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Aktywność kluczem do niezależności

Weź udział w bezpłatnym projekcie współfinansowanym ze środków PFRON, także online. Czytaj więcej...

Nasze projekty

Numer KRS: 0000270809

Numer konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Dane do przelewów walutowych i zagranicznych

Już jest! Nowy wzór spersonalizowanej ulotki na rok 2019!

Wprowadziliśmy kilka zmian, które są odpowiedzią na Państwa sugestie:

• Ulotki będą drukowane przez profesjonalną drukarnię co zapewni lepszą jakość wydruku
  • Dzięki powyższemu rozwiązaniu będziemy mogli zagwarantować Państwu kolorowe zdjęcie na ulotce
  • Ulotki będą spersonalizowane po obu stronach – pojawi się nazwisko i numer subkonta zarówno na froncie jak i tyle ulotki
  • Wprowadzamy dwa szablony – ulotka 1% (z wycinkiem PIT ) oraz ulotka darowizna (z blankietem) – wierzymy że dzięki temu jeszcze więcej wpłat trafi poprawnie na Państwa subkonta
  • Podopieczny może wybrać, ile ulotek chce z każdego rodzaju – 1% czy darowizna
  • Każdemu Podopiecznemu przysługuje 200 bezpłatnych ulotek raz w roku w dowolnych proporcjach (np. 100 ulotek 1% oraz 100 ulotek darowizna LUB np. 200 ulotek 1%)
  • Na nowym wzorze ulotki pojawi się spersonalizowany kod QR przenoszący Darczyńców na profil Podopiecznego w zakładce Nasi Podopieczni

całość 1

całość darowizna

Jak zauważyliście, na szablonach ulotek nie ma już informacji o SMS-ach. W związku ze strategią działania operatorów sieci komórkowych i koniecznością dostosowania do ich decyzji, metoda zbierania środków na subkonta poprzez SMS charytatywny zostanie ostatecznie wycofana z końcem grudnia. Decyzja nie jest skierowana wyłącznie do Podopiecznych Fundacji Avalon – jest to ogólna polityka operatorów. Od 1 stycznia 2019 roku żaden SMS nie będzie mógł zostać zaksięgowany na poszczególnym subkoncie. Zgodnie z definicją SMS-a charytatywnego, którą jasno określili wszyscy operatorzy, to narzędzie nie może służyć do wartościowania Podopiecznych przez Darczyńców. Prosimy o uszanowanie decyzji operatorów.

Niemniej jako Fundacja cały czas pracujemy nad nowymi narzędziami  zbierania środków na Państwa subkontach i już wkrótce ogłosimy, co dla Was przygotowaliśmy.

O możliwości zamawiania ulotek na rok 2019 zostaną Państwo poinformowani drogą mailową oraz na fb. Prosimy oczekiwać na nasz sygnał.