Fundacja Avalon

Pomóż nam pomagać!

Przekazując darowiznę dla Fundacji Avalon pomagasz rozwijać nasze działania na rzecz osób z niepełnosprawnościami i przewlekle chorych.

Dzięki Twojemu wsparciu możemy:

• rehabilitować osoby z niepełnosprawnościami, pomagając im uzyskać większą sprawność i samodzielność;
  • obalać mity i tabu związane z rodzicielstwem i seksualnością osób z niepełnosprawnościami;
  • rozwijać sport osób z niepełnosprawnościami, który dla wielu z nich jest formą powrotu do aktywności społecznej;
  • przeciwdziałać wykluczeniu i zmieniać społeczne postrzeganie niepełnosprawności w Polsce prowadzić akcje, kampanie społeczne i działania edukacyjne.

Dziękujemy za każdą darowiznę! Twoja pomoc ma moc!

Przekaż darowiznę

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Numer rachunku bankowego odbiorcy: 86 1600 1286 0003 0031 8642 6151

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności.

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.