Damian Brodnicki
Tytuł przelewu: Brodnicki, 3858

Nazywam się Damian Brodnicki, mam 63 lata. Przeszedłem trzy operacje mózgu – dwie usunięcia guza (w 1988 i 2009 r.) oraz operację ropniaka nadtwardówkowego (w 2010r.). Ponadto parokrotnie przebyłem udar oraz przemijające niedokrwienia mózgu. Następstwem uniemożliwiającym mi samodzielną obsługę oraz poruszanie się są niedowłady kończyn. Siedzę na wózku inwalidzkim, intensywnie rehabilituję się. Ciągle marzę o samodzielnym chodzeniu. Rehabilitacja neurologiczna jest bardzo trudna, wymaga codziennej systematycznej pracy z rehabilitantem. Nawet jeśli nie doprowadzi mnie do samodzielności, to na pewno utrzyma moje ciało w lepszej kondycji, zapobiegnie przykurczom, pozwoli siedzieć a nie tylko leżeć w łóżku. Niestety, rehabilitacja jest bardzo kosztowna, a z mojej skromnej renty nie jestem w stanie sobie na nią pozwolić, dlatego proszę o wsparcie !!!  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Brodnicki, 3858 pomagają mi Państwo w moich codziennych zmaganiach. Z góry dziękuję za pomoc.

PROSZĘ O POMOC W WALCE O SAMODZIELNOŚĆ

Z góry dziękuję za pomoc.

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Damian Brodnicki wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.