Anioły na Twojej drodze...wystarczy skinąć...

Po raz kolejny zapraszamy Państwa do zapoznania się z poezją autorstwa Pani Bogumiły Dmochowskiej. Zachęcamy także do odwiedzenia osobistego profilu Podopiecznej (tutaj).

Od Autorki

Różowa wstążeczka jest symbolem amazonek, symbolem walki z rakiem piersi. Jestem amazonką, chciałabym by ten różowy tomik był symbolem umiłowania życia, dobra i nadziei. Symbolem zwycięstwa nad własną słabością i przeciwnościami losu, potwierdzeniem prawdy, że zawsze, niezależnie od okoliczności warto walczyć o życie, kochać, marzyć i te marzenia spełniać!

Tomik „Wystarczy skinąć” ukazał się w październiku 2015 nakładem Wydawnictwa Armagraf, zawiera ponad sto wierszy, 152 strony i unikalną dedykowaną dwustronną zakładkę w komplecie. Tomik ten dedykuję moim Bliskim i tym Wszystkim, których spotykam na swej drodze. Życzę, by Waszym ścieżkom towarzyszyły zawsze anioły Miłości, Dobra i Nadziei. Wystarczy skinąć, by zaprosić je do swojego życia. Z serca pozdrawiam, mając nadzieję, że odnajdziecie je także w moich wierszach.

Zachęcam także do zapoznania się z prezentacją moich wierszy w interpretacji Bogdana Dmowskiego, dostępnych pod tymi adresami:

Bogumiła Dmochowska

Wystarczy skinąć

Nie zatracaj się w mrokach smutku
nie zamykaj
w klatce samotności
spójrz
nadziei anioł przysiadł delikatnie
na schodach twej duszy
czeka na zaproszenie
wystarczy skinąć
by pokazał ci ogrody