Przekaż 1% podatku

Okaż wsparcie podopiecznym Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Załóż subkonto!

Poznaj możliwości, które Ci daje Fundacja Avalon. Czytaj więcej...

Zbadaj się. Nie odkładaj!

Odkryj Mapę Dostępności Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Aktywność kluczem do niezależności

Weź udział w bezpłatnym projekcie współfinansowanym ze środków PFRON, także online. Czytaj więcej...

Nasze projekty

Numer KRS: 0000270809

Numer konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Dane do przelewów walutowych i zagranicznych

Obecnie do współpracy poszukujemy :

TERAPEUTY ZAJĘCIOWEGO

Aktualnie rozpoczynamy innowacyjny projekt, który łączy w sobie tradycyjną rehabilitacje leczniczą z rożnymi formami aktywności dostosowanymi do potrzeb osób niepełnosprawnych.

Nasi beneficjenci to osoby powyżej 16 r.ż. z niepełnosprawnością narządu ruchu, po urazach rdzenia kręgowego, udarach mózgu, urazach czaszkowo-mózgowych, z mózgowym porażeniem dziecięcym lub z chorobami neurodegeneracyjnymi.

Twoim udziałem będzie wspomaganie naszego zespołu podczas prowadzenia treningu samodzielności. Mile widziane będzie również doświadczenie z terapią multimedialną.

Pomagamy swoim podopiecznym z Pasją! Naszym celem jest twórcze wspieranie osób niepełnosprawnych w każdej sferze ich życia. W swoim zespole mamy m.in. wykwalifikowanych fizjoterapeutów oraz psychologa. Wierzymy, że każdy może być aktywny i samodzielny – i że dołączysz do nas!

Jesteś zainteresowany/a? Zapraszamy do kontaktu:
[email protected] lub 666 324 329

W tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska : TERAPEUTA ZAJĘCIOWY

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 266 82 36, 666 324 328lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Terapeuta zajęciowy, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.