Przekaż 1% podatku

Okaż wsparcie podopiecznym Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Załóż subkonto!

Poznaj możliwości, które Ci daje Fundacja Avalon. Czytaj więcej...

Zbadaj się. Nie odkładaj!

Odkryj Mapę Dostępności Fundacji Avalon Czytaj więcej...

Aktywność kluczem do niezależności

Weź udział w bezpłatnym projekcie współfinansowanym ze środków PFRON, także online. Czytaj więcej...

Nasze projekty

Numer KRS: 0000270809

Numer konta: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Dane do przelewów walutowych i zagranicznych

Aktualności

Fundacja Avalon, której misją jest pomoc osobom niepełnosprawnym i chorym oraz ułatwienie niepełnosprawnym fizycznie dostępu do profesjonalnej rehabilitacji, poszukuje osoby na stanowisko:

Asystenta/tki Projektu

Asystenta/tki Projektu

miejsce pracy: Warszawa

Zakres obowiązków:

• bieżąca obsługa administracyjna biura Fundacji
  • udzielanie informacji dotyczących działalności Fundacji, odpowiadanie na pytania dotyczące możliwości skorzystania z aktualnych Projektów
  • dbanie o sprawny obieg, porządkowanie i archiwizację dokumentacji projektowej
  • branie aktywnego udziału w rozwoju i promocji działalności Fundacji

Jesteś odpowiednim/nią kandydatem/tką, jeśli:

• Jesteś osobą punktualną, dobrze zorganizowaną i dokładną
  • Lubisz pomagać innym i chętnie się uśmiechasz
  • Kreatywnie rozwiązujesz pojawiające się wyzwania
  • Praktycznie posługujesz się pakietem Microsoft Office oraz programem Outlook
  • Lubisz pracę biurową i masz doświadczenie w takiej pracy (mile widziane doświadczenie w trzecim sektorze)
  • Masz wykształcenie wyższe lub jesteś na ostatnim roku studiów zaocznych

Szukamy właśnie Ciebie!!!

Oferujemy interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi. Szereg możliwości pożytecznego spędzania czasu i wykorzystywania swojej energii. Wynagrodzenie po okresie próbnym w wysokości 2 200 zł netto.

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę na powyższym stanowisku, a także mógłbyś/abyś rozpocząć pracę od 01.04.2017 r.,

prześlij swoje CV na adres:

w tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: Asystent/tka Projektu

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon zgodnie z Ustawą z dn. 29/08/97 o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust. Nr 133 poz. 883. Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Zgodnie z art. 24 ust. 1 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2015 r. poz. 2135 z późn. zm.) informuję, iż administratorem dobrowolnie podanych danych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82/1, 04-620 Warszawa. Dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia i administrowania procesami rekrutacyjnymi, a także archiwizacją i wykorzystywaniem danych osobowych w przyszłych procesach rekrutacyjnych. Dane osobowe mogą zostać udostępnione wyłącznie podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.