Zajęcia odbywają się w każdą sobotę o godz. 18:30  w Fundacji Avalon na ul. Domaniewskiej 50A.

W trakcie spotkań z profesjonalną trenerką zumby, Natalią z Kajalis - Zumba i Taniec poznacie elementy programów tanecznych Sentao oraz Gold.

Natalia wprowadzi Was w świat rytmu i ruchu. Pokażemy, Wam, że naukę nowych wzorców ruchowych można połączyć z dobrą zabawą.

Jaki jest nasz cel?

- poprawa koordynacji ruchowej,
- integracja zmysłowa,
- poprawa kondycji oraz wydolności sercowo-naczyniowej,
- wyzwolenie pozytywnych emocji,
- nauka integracji w grupie,
- poprawa poczucia rytmu; stymulacja,
- stabilizacja tułowia,
- wzmocnienie mięśni całego ciała.

Uczestnicy zajęć będą mieli do dyspozycji specjalistyczny sprzęt ortopedyczny!

Zapraszamy do zapisów drogą mailową: [email protected] lub telefoniczną: 22 349 97 71

Udział w zajęciach pozwala na realizację aktywności z karnetu Avalon Active.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a