Zostań wolontariuszem na Konferencji SEKS ON 2019!

To dla Ciebie jeśli:

• Lubisz przebywać wśród ludzi;
  • Masz otwartą głowę;
  • Chcesz rozwinąć swoje umiejętności organizacyjne i komunikacyjne;
  • Masz czas 11 i 12 maja.

Mile widziane, ale niekonieczne:

• Doświadczenie we wspieraniu organizacji wydarzeń/konferencji
  • Doświadczenie w kontaktach z OzN,

Zadania, których możesz się spodziewać podczas wydarzenia:

• Towarzyszenie i wsparcie gości – zarówno prelegentów jak i uczestników: kierowanie w odpowiednie miejsca, pomoc przy zajmowaniu miejsc, odpowiadanie na ich pytania i prośby, rozmowa;
  • Pomoc w działaniach rejestracyjnych;
  • Wspieranie gości podczas przerw kawowych i lunchowych;
  • Pomoc w posprzątaniu sali.

Co oferujemy?

• Szkolenie organizacyjne z elementami podstaw asertywności wobec OzN, które będzie dobrym wstępem do poznania specyfiki pracy z osobami niepełnosprawnymi;
  • Możliwość zdobycia doświadczenia w organizacji konferencji;
  • Szansę na rozwój kompetencji społecznych, głównie komunikacyjnych;
  • Certyfikat lub/i zaświadczenie o odbytym wolontariacie;
  • Dostęp do niszowej wiedzy;
  • Wspólne działanie przy innowacyjnym projekcie.

Informacje organizacyjne:

• Czas: 11 – 12 maja, w godzinach 8.00 – 19.00, super jeśli możesz być z nami przez całe dwa dni ale jeśli możesz poświęcić nam tylko trochę czasu to jak najbardziej zapraszamy (minimum 4 godziny);
  • Miejsce: Golden Floor Tower, Chłodna 51

Zgłoszenie prześlij do 26 kwietnia na adres [email protected] W wiadomości napisz, kiedy dokładnie możesz nam pomóc.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a