Wprowadziliśmy kilka zmian, które są odpowiedzią na Państwa sugestie:

• Ulotki będą drukowane przez profesjonalną drukarnię co zapewni lepszą jakość wydruku
  • Dzięki powyższemu rozwiązaniu będziemy mogli zagwarantować Państwu kolorowe zdjęcie na ulotce
  • Ulotki będą spersonalizowane po obu stronach – pojawi się nazwisko i numer subkonta zarówno na froncie jak i tyle ulotki
  • Wprowadzamy dwa szablony – ulotka 1% (z wycinkiem PIT ) oraz ulotka darowizna (z blankietem) – wierzymy że dzięki temu jeszcze więcej wpłat trafi poprawnie na Państwa subkonta
  • Podopieczny może wybrać, ile ulotek chce z każdego rodzaju – 1% czy darowizna
  • Każdemu Podopiecznemu przysługuje 200 bezpłatnych ulotek raz w roku w dowolnych proporcjach (np. 100 ulotek 1% oraz 100 ulotek darowizna LUB np. 200 ulotek 1%)
  • Na nowym wzorze ulotki pojawi się spersonalizowany kod QR przenoszący Darczyńców na profil Podopiecznego w zakładce Nasi Podopieczni

całość 1

całość darowizna

Jak zauważyliście, na szablonach ulotek nie ma już informacji o SMS-ach. W związku ze strategią działania operatorów sieci komórkowych i koniecznością dostosowania do ich decyzji, metoda zbierania środków na subkonta poprzez SMS charytatywny zostanie ostatecznie wycofana z końcem grudnia. Decyzja nie jest skierowana wyłącznie do Podopiecznych Fundacji Avalon – jest to ogólna polityka operatorów. Od 1 stycznia 2019 roku żaden SMS nie będzie mógł zostać zaksięgowany na poszczególnym subkoncie. Zgodnie z definicją SMS-a charytatywnego, którą jasno określili wszyscy operatorzy, to narzędzie nie może służyć do wartościowania Podopiecznych przez Darczyńców. Prosimy o uszanowanie decyzji operatorów.

Niemniej jako Fundacja cały czas pracujemy nad nowymi narzędziami  zbierania środków na Państwa subkontach i już wkrótce ogłosimy, co dla Was przygotowaliśmy.

O możliwości zamawiania ulotek na rok 2019 zostaną Państwo poinformowani drogą mailową oraz na fb. Prosimy oczekiwać na nasz sygnał.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a