Zmiana druków Porozumienia i Regulaminu do założenia subkonta

W związku z koniecznością doprecyzowania zapisów umowy dotyczącej funkcjonowania subkonta od dnia 1.07 br. zmianie ulegają druki Porozumienia v9 oraz Regulaminu gromadzenia i wydatkowania środków pieniężnych poprzez subkonta Beneficjentów w ramach działalności statutowej prowadzonej przez Fundację AVALON v11 – doprecyzowanie zapisów dotyczących m.in. wydatkowania środków z subkonta, zamknięcia subkonta oraz postanowień dodatkowych.

Prosimy pamiętać o konieczności zapoznania się z nowym Regulaminem, który obowiązuje wszystkich Podopiecznych od dnia 1 lipca 2020 roku. Zmiany w dokumentach nie powodują konieczności podpisania nowych druków przez obecnych Podopiecznych Fundacji.

Poprzednia wersja Porozumienia i Regulaminu do założenia subkonta honorowana jest do 31.07.2020 włącznie.

Pozdrawiamy,

Zespół Działu Subkont Fundacji Avalon

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a