Zapraszamy na wernisaż muralu helpuj.pl

Przygotowujemy niespodziankę dla wszystkich warszawiaków i warszawianek. Już w czerwcu przedstawimy Wam niezwykłych ludzi, którzy mimo niepełnosprawności realizują swoje marzenia. Będziecie mogli zobaczyć ich na muralu przy Rondzie Unii Europejskiej, naprzeciwko Galerii Mokotów.

Na plenerowy wernisaż zapraszamy Was 12 czerwca na godz. 18:00.

Do tego czasu dziewczyny z projektu Fundacji Avalon – helpuj.pl wraz z Dariuszem Paczkowskim – graficiarzem i streetartowcem z Fundacja KLAMRA – intensywnie pracują nad nowym dziełem warszawskiej sztuki ulicznej.

Bohaterami muralu będą Podopieczni Fundacji Avalon: Konrad, Ula, Monika, Paweł, Kasia, Łukasz, Karolina i Kuba.

Szczegóły dotyczące wernisażu oraz samego muralu znajdziecie TUTAJ.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a