Warszawski Korowód Integracyjny - 28.09.2012r. Park Sowińskiego

Jest to impreza skierowana do środowiska osób niepełnosprawnych organizowana przez Zespół Projektowy Warszawskiego Centrum Pomocy Rodzinie, realizujący projekt systemowy ,,Integracja dla samodzielności”, współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego, wraz z Urzędem Dzielnicy Wola m.st. Warszawy. Celem tej imprezy jest przedstawienie oferty pomocowej dla osób niepełnosprawnych, świadczonej przez różne instytucje.

Wśród atrakcji liczne koncerty, gry i zabawy integracyjne, przedstawienia teatralne, warsztaty muzyczne, plastyczne, ceramiczne. Głównym wydarzeniem będzie występ Eweliny Flinty wraz zespołem. Ponadto nastąpi rozstrzygnięcie konkursu plastycznego ,,Świat jaki chciałby Korczak dla dzieci” (nagrody wręczy jury w tym m.in. Dorota Zawadzka). Szczegóły na profilu facebookowym
Wszystkie informacje pochodzą z tej strony.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected]lon.pl. Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a