kampania portalu Helpuj.pl "W Święta bądź bardziej"

Wystartowała bożonarodzeniowa kampania portalu Helpuj.pl

Święta za tak zwanym pasem. Nie możemy dłużej udawać, że nie widzimy sezonowych dekoracji i propozycji prezentowych zapełniających sklepowe półki 😉

Natłok przygotowań i lawina gadżetów mogą z łatwością sprawić, że umknie nam to, co naprawdę buduje świąteczną atmosferę.

By zmniejszyć to ryzyko, a być może nawet odwrócić trend, przygotowałyśmy specjalną kampanię. Poprzez ujawnione już hasło przewodnie, nową odsłonę strony i tematyczne posty będziemy Was zachęcać do bardziej świadomego bycia, bycia skupionego na tu i teraz.

Namawiamy do bycia z bliskimi. Do bycia dobrym dla siebie i innych. Zapraszamy do obdarowywania wsparciem tych, którzy szczególnie go potrzebują.

Poczuj magię Świąt, ale taką prawdziwą.

Ho, ho, ho, helpuj!

portrety osób z niepełnosprawnością lub chorych prowadzących zbiórki w portalu Helpuj.pl

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a