Spotkanie - szkolenie: Załóż subkonto w Fundacji AVALON

Nie przegap  tej możliwości.  Bądź aktywny i weź sprawy we własne ręce!
Termin: 03.11.2010 (środa) - godz: 14:00

ZBIERZ 1% PODATKU i DAROWIZNY

NA SWOJE POTRZEBY

Dołącz do nas. Załóż subkonto  w naszej Fundacji. Dzięki niemu Twoja rodzina, przyjaciele i inne osoby będą mogli Cię wesprzeć  przekazując  1% podatku lub darowizny pieniężne. To od kilku do kilkudziesięciu tysięcy rocznie, które ułatwi Twoje codzienne funkcjonowanie – wszystko zależy od Ciebie.

!!! Zebrane środki wykorzystasz zgodnie z własną wolą !!!

Fundacja zapewnia:
- zaprojektowanie i wydrukowanie  ulotek indywidualnych dla każdego beneficjenta z informacją o nim i jego potrzebach
- pomoc w działaniach marketingowych
- zakładkę o każdym beneficjencie na stronie www.fundacjaavalon.pl
- fachową obsługę subkonta oraz profesjonalny system rozliczeń
- indywidualne podejście do każdego beneficjenta

Czas trwania: 2,5 godz.

Szczegóły i zapisy w biurze Fundacji: tel: (22) 640 14 64 lub mail:[email protected]

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a