• 1
  • 3
  • 4
  • 5
SEKS ON Konferencja o seksualności i rodzicielstwie Osób z Niepełnosprawnością ruchową

Odbędzie się 11 i 12 maja 2019 r. w Golden Floor Tower przy ulicy Chłodnej 51 (32 pietro) w Warszawie. Organizatorem wydarzenia jest przez Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym.

Podczas konferencji SEKS ON #wyłączamytabu i #włączamywiedzę. Organizatorom zależy na obaleniu mitów związanych z seksualnością i rodzicielstwem osób z niepełnosprawnością ruchową, opierając się o wiedzę praktyków z tej dziedziny. Do udziału w wydarzeniu zaproszono ekspertów, lekarzy, położne, fizjoterapeutów, psychologów i same osoby z niepełnosprawnością, które żyją w związku lub założyły rodziny i chętnie podzielą się swoim doświadczeniem. Podczas spotkania zostaną poruszone tematy: inicjacji seksualnej i seksualności osób z niepełnosprawnością ruchową, ciąży i rodzicielstwa osób z niepełnosprawnością, praw pacjenta i dostępności do specjalistycznych usług medycznych. Wśród prelegentów znajdą się też Monika Kuszyńska i Anja Rubik.

Więcej informacji oraz program konferencji SEKS ON można znaleźć na stronie: www.konferencja-sekson.pl i w wydarzeniu na fanpage Fundacji Avalon - https://www.facebook.com/events/304850607101459/. Udział w konferencji SEKS ON jest bezpłatny.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a