• 1
  • 3
  • 4
  • 5

Fundacja Avalon, której wizją jest świat bez barier, w którym osoby z niepełnosprawnością są aktywne i mają równe szanse na realizację swoich planów oraz ambicji, poszukuje kandydata/kandydatki na stanowisko

asystenta/asystentki projektu

Praca wiąże się z rozpoczęciem przez Fundację nowej formy działalności na rzecz Podopiecznych.

Szukasz interesującej i twórczej pracy w organizacji pozarządowej? To może być praca właśnie dla Ciebie. Zwłaszcza jeśli jesteś osobą empatyczną, widzisz siebie w roli osoby współpracującej z użytkownikami w sieci i lubisz środowisko social mediów.

W pracy na tym stanowisku przydadzą się umiejętności redakcyjne i pomysłowość ─ wszystkiego innego się od nas nauczysz. Dajemy możliwość połączenia obowiązków z zakresu moderacji strony internetowej oraz promocji, co gwarantuje zdobycie i rozwijanie wielu praktycznych umiejętności w obszarze komunikacji internetowej. Jedno jest pewne: w tej pracy nie będziesz się nudzić.

Zapewniamy kontakt z ciekawymi ludźmi, a także wiele możliwości pożytecznego spędzania czasu i wykorzystywania swojej energii. Oferujemy umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-17.00, wynagrodzenie po okresie próbnym w wysokości 2 300 zł netto. Miejsce pracy: Warszawa, ul. Domaniewska 50A (budynek dostosowany do potrzeb osób z niepełnosprawnością).

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/chciałabyś podjąć pracę od zaraz prześlij swoje CV na adres: [email protected]

W tytule wiadomości wpisz nazwę stanowiska: asystent/asystentka projektu.

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon”.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

„Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji”.

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta/tkę Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

opp fundacja 750200 uruchom 1

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BGŻ BNP Paribas

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>