Obecnie prowadzimy rekrutację na stanowisko:

Grafika komputerowego Działu Komunikacji i Rozwoju

Forma umowy: zlecenie/B2B

Miejsce pracy: Warszawa

Obowiązki:

• przygotowanie grafik i materiałów reklamowych (min. ulotki, broszury, banery, zaproszenia, plakaty, roll up, kartki świąteczne i projekty koszulek na wydarzenia organizowane przez Fundację);
  • przygotowanie materiałów na potrzeby social media oraz witryn internetowych;
  • przygotowanie materiałów graficznych do druku;
  • aktualizowanie fundacyjnych baz zdjęć i materiałów graficznych oraz udostępnianie ich innym pracownikom;

Od kandydatów oczekujemy:

• biegłej znajomości pakietów Corel Draw i Adobe: Illustrator, Photoshop, InDesign;
  • znajomości pakietu MS Office;
  • mile widziana umiejętność tworzenia animacji;
  • kreatywności i poczucia estetyki;
  • odpowiedzialności, samodzielności i terminowości;
  • umiejętności pracy w zespole;
  • umiejętności pracy przy wielu projektach jednocześnie;
  • doświadczenia w tworzeniu projektów graficznych;

Oferujemy:

• pracę w młodym, energicznym zespole;
  • wysoki stopień samodzielności i ciekawe wyzwania;
  • możliwość pracy przy pożytecznych społecznie projektach;
  • realny wpływ na zmianę wizerunku osób z niepełnosprawnościami;

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę od września

prześlij swoje CV oraz portfolio na adres:[email protected]

w tytule wiadomości wpisz: GRAFIK

Na Twoje zgłoszenie czekamy do 30.07.2019

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli: Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.” Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 266 82 36, 666 324 328lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected] Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Grafik, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia. Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a