Na co dzień do Twoich głównych obowiązków należeć będzie:

• bieżąca obsługa biurowa projektu,
  • przygotowywanie ofert i składanie zamówień dotyczących realizacji projektu,
  • współtworzenie treści na kanałach social media projektu,
  • pomoc techniczna przy imprezach i zajęciach sportowych,
  • pomoc w organizacji obozów i wyjazdach sportowych,
  • asystowanie osobom niepełnosprawnym,
  • nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z innymi Fundacjami o podobnym profilu działalności,
  • monitorowanie poprawności przebiegu realizowanych projektów,
  • wsparcie recepcji fundacji i działu administracji w sezonie urlopowym,

Możesz liczyć na:

• zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę w pełnym wymiarze godzin, wynagrodzenie po okresie próbnym w wysokości 2 300 zł netto,
  • niezbędne narzędzia pracy,
  • ciekawe doświadczenie w pracy na rzecz organizacji pozarządowej,
  • możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji,
  • interesującą pracę w młodym zespole i kontakt z ciekawymi ludźmi,
  • możliwość wyjazdów na imprezy organizowane przez Fundację,

Wymagania:

• dyspozycyjność i odpowiedzialność,
  • umiejętności komunikacyjne,
  • samodzielność w działaniu, efektywność,
  • umiejętność szybkiej adaptacji,
  • kreatywność,
  • wykształcenie wyższe,
  • umiejętność obsługi pakietu MS Office (EXCEL. WORD),

Dodatkowym atutem będzie:

• znajomość środowiska osób niepełnosprawnych,
  • doświadczenie w pracy w organizacjach pozarządowych,
  • doświadczenie w pracy w zakresie social mediów, PR, marketingu

Jeżeli spełniasz powyższe wymagania i chciałbyś/abyś podjąć pracę prześlij swoje CV na adres: [email protected]

Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb rekrutacji przez Fundację Avalon.

Jeśli wyrażają Państwo zgodę na wykorzystywanie danych do procesów przyszłych rekrutacji prosimy o zawarcie dodatkowej klauzuli:

Wyrażam dla Fundacji Avalon Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym zgodę na archiwizację i wykorzystanie przekazanych przeze mnie dokumentów aplikacyjnych dla realizacji przyszłych procesów rekrutacji.”

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja AVALON Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel.  22 349 97 71, 796 324 328 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane w celu przeprowadzenia rekrutacji na stanowisko Asystenta/tkę Projektu, a w przypadku wyrażenia odrębnej zgody także do procesów przyszłych rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych oraz ich przenoszenia.

Podanie danych jest dobrowolne lecz niezbędne do realizacji celów przetwarzania.

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a