Wybory prezydenckie 2020 już za nami. Nasza akcja Twój Głos Ma Moc dobiegła końca, jesteśmy bardzo wdzięczni wszystkim osobom, które zaangażowały się w zachęcanie do wzięcia udziału w głosowaniu.

Dziękujemy za wsparcie naszym Podopiecznym, sympatykom Fundacji Avalon, mediom, wszystkim tym, którzy włączyli się w naszą akcję.

W trakcie obu odsłon akcji opublikowaliśmy w sumie 21 postów, które dotarły łącznie do niemal 100 tysięcy osób i wywołały ponad 4 tysiące reakcji.

Jeśli przekonaliśmy choć jedną osobę do wzięcia udziału w głosowaniu, to odnieśliśmy sukces. Cieszymy się, ponieważ frekwencja była naprawdę wysoka, wyniosła ponad 68%.

Jesteśmy dumni z tego zmobilizowania i dalej chcemy pielęgnować idee wspólnego działania i aktywnej postawy obywatelskiej.

#TwójGłosMaMoc
#wyboryprezydenckie

avalon post kolaz2

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a