OzN na Pol'and'Rock Festival 2019!

W tym roku razem z Fundacją Avalon i Adventure Assistant udowodnisz, że nie ma rzeczy niemożliwych, a marzenia naprawdę się spełniają: pojedziesz z nami na Pol'and'Rock Festival 2019!

Będziesz spał w samym sercu pola namiotowego, spróbujesz legendarnych kulek mocy w Pokojowej Wiosce Kryszny, a być może zażyjesz także kąpieli błotnej :) Ale przede wszystkim poznasz wielu cudownych ludzi, którzy naładują Cię pozytywną energią na cały następny rok.

Fundacja Avalon i Adventure Assistant zapewnią Ci wsparcie dwóch wykwalifikowanych i doświadczonych asystentów, z którymi stawisz czoła festiwalowej rzeczywistości.

Na początek, aby poznać lepiej Ciebie i Twoje potrzeby, poprosimy Cię o wypełnienie krótkiego formularza zgłoszeniowego:
https://goo.gl/forms/FsWdhnBkz6DvRHzV2 .

Na Twoje zgłoszenie czekamy do 31.03.2019. Przed 18.04.2019 skontaktujemy się z Tobą, aby poinformować Cię, czy tegoroczny P'n'R spędzimy razem.

Udział w wyjeździe jest bezpłatny.

Z chęcią odpowiemy na wszystkie Twoje pytania: [email protected]

Odsłony: 1983

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a