Z przyjemnością informujemy, iż od poniedziałku 18.05.2020 siedziba Fundacji Avalon będzie ponownie otwarta dla Podopiecznych i Interesantów.

Od tego dnia wszystkie sprawy związane z założeniem lub prowadzeniem subkonta będzie można załatwić bezpośrednio w naszej siedzibie, od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00-16:00. W razie dodatkowych pytań, prosimy o bezpośredni kontakt z Działem Subkont pod numerami telefonu:

22 266 82 36 lub 801 011 823 (infolinia)

Tel./fax: 22 266 82 94

Kom.: 666 324 328

lub mailowo: kontakt@fundacjaavalon.pl

Wznowiona zostanie także rehabilitacja stacjonarna w postaci zajęć z fizjoterapeutą na sali. Jednocześnie informujemy, iż dotychczasowy grafik i godziny rehabilitacji uległy zmianie. W celu umówienia nowych terminów, bardzo prosimy o kontakt z Recepcją pod numerami telefonu:

Kom.: 796 324 328

lub mailowo: [email protected]

Aby zminimalizować ryzyko możliwej transmisji wirusa w czasie epidemii COVID-19, opracowaliśmy zbiór procedur obowiązujących podczas wizyty w Fundacji Avalon. Zostały one przedstawione w postaci infografik dostępnych poniżej.

Prosimy, aby wszystkie sprawy załatwiać w miarę możliwości drogą telefoniczną lub mailową. Wizyta w siedzibie Fundacji powinna nastąpić dopiero po wyczerpaniu powyższych możliwości kontaktu.

Z góry bardzo dziękujemy za zrozumienie i stosowanie się do ustalonych wytycznych, w imię naszego wspólnego bezpieczeństwa.

infografiki av 2

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a