Nowe logo Avalon Active

Nowe logo koresponduje z odświeżonym logotypem Fundacji. Logotyp podkreśla cele realizowane przez fizjoterapeutów, w tym wspieranie Was w dążeniu do samodzielności życiowej i aktywności. Swoim nowatorskim wyglądem nawiązuje do nowoczesnych rozwiązań rehabilitacyjnych, które wprowadziliśmy do oferty, by zwiększyć skuteczność naszych działań terapeutycznych.

Stworzenie innowacyjnego projektu Avalon Active jest odpowiedzią na Wasze potrzeby. Proces rehabilitacji naszych Podopiecznych stał się bardziej kompleksowy. Włączyliśmy do swojej oferty wsparcie psychologa oraz neurologopedy. Rozszerzyliśmy ofertę również o treningi sportowe m.in. Crosstrening, czy Zumbę. Organizujemy także spotkania integracyjne w obszarze kultury, w tym warsztaty perkusyjne oraz spacer z przewodnikiem po Warszawie.

Wszystkie propozycje z Worka Aktywności są dla naszych podopiecznych darmowe. Zapraszamy do zapoznania się ze zmianami dotyczącymi projektu Aktywni i Samodzielni dzięki któremu uzyskacie nie tylko dofinansowaną rehabilitację, ale o wiele więcej.

Szczegółowe informacje dotyczące dostępnych terminów oraz zapisów uzyskacie w Recepcji Fundacji. Możecie do nas również napisać na [email protected]l lub zadzwonić pod nr: 22 349 97 71

Do zobaczenia pod nowym logo!

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a