Od kwietnia w portalu Helpuj.pl trwa akcja „Twoja pomoc ma MOC! Wspieramy DPS-y i ZOL-e w walce z koronawirusem”. Jest to ogólnopolska zbiórka funduszy na zakup środków ochrony osobistej dla osób przebywających i pracujących w placówkach opieki całodobowej. Więcej o kampanii możecie przeczytać TUTAJ

Nasza akcja potrwa do końca lipca. Zostało jeszcze trochę czasu, dlatego wciąż działamy i zachęcamy Was do wsparcia!

Hasło Licytuj i helpuj na allegro

Zapraszamy Was do helpowania na Allegro!

Uruchomiliśmy charytatywne aukcje na platformie Allegro, gdzie na bieżąco są dodawane przedmioty, spotkania i usługi, które możecie wylicytować.

Sesja rehabilitacji z profesjonalnym fizjoterapeutą, portret na zamówienie, prywatna sesja tarota, żywy obraz z mchu i sukulentów, płyty z autografami m.in. od Haliny Mlynkowej i Sławomira, kultowe pierniczki Zosi, książki od Dominiki Kulczyk z autografem, sesja zdjęciowa w plenerze i wiele innych!

Lista aukcji dostępna jest TUTAJ

Gwarantujemy, że każdy znajdzie coś dla siebie :) Nabywajcie fanty i wspierajcie zbiórkę na rzecz DPS-ów i ZOL-i.

Wasza pomoc ma MOC!

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a