Konsultacje lekarskie dla osób cierpiących na nietrzymanie moczu.

We wtorek 26 czerwca w godz. 10:00 – 12:00 ruszają kolejne konsultacje lekarskie ze specjalistami na Infolinii Programu NTM. Pacjentom porad udzielać będą specjaliści urolodzy - prof. Piotr Radziszewski z Kliniki Urologii Szpitala Klinicznego im. Dzieciątka Jezus w Warszawie oraz dr Piotr Dobroński z oddziału urologii Szpitala Bielańskiego w Warszawie.
Pacjenci telefonując z telefonów stacjonarnych pod numer 801 800 038 oraz z telefonów komórkowych 22 462 49 13, zostaną przekierowani do specjalisty w celu uzyskania porady lekarskiej.
Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do skorzystania z Infolinii.
Kolejny termin dyżurów lekarskich:

27.06.2012 (środa), godz. 13:00 – 15:00

Wszystkich zainteresowanych zachęcamy do skorzystania z Infolinii.

Koszt połączenia z Infolinią NTM: na numer 801 800 038 (z tel. stacjonarnych, 0,29 gr +VAT)
oraz 22 462 49 13  (z tel. komórkowych, opłata wg stawki operatora).

Więcej informacji: tel. 22 462 49 13, Infolinia NTM: 801 800 038, e-mail: [email protected],  www.ntm.pl

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a