III edycja szkolenia z Pierwszej Pomocy - 17.09.2011

Serdecznie zapraszamy naszych Beneficjentów na kolejną edycję szkolenia z zasad udzielania Pierwszej Pomocy!!!

Odbędzie się ono w środę 14.09.2011r. o godz. 18 w biurze naszej Fundacji.

Dotychczasowe edycje cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem, dlatego chcielibyśmy dać kolejną szansę tym osobom, które jeszcze nie miały okazji wziąć w nim udziału. Zapraszamy również osoby, które już uczestniczyły w szkoleniu, aby odświeżyły zdobytą już wiedzę i zdobyły więcej umiejętności praktycznych. Jest to niepowtarzalna okazja, by bezpłatnie zdobyć bezcenną wiedzę!!!

! Naucz się, jak pomóc !
! Dowiedz się, jak działać, by w razie potrzeby nie stać obojętnie !
! Wypróbuj samemu techniki, które w przyszłości mogą pomóc uratować komuś życie !
! Nie bądź obojętny i działaj, by pomóc lub poinstruować, w jak sposób pomóc. Nigdy nie wiadomo, kiedy ta umiejętność może być przydatna i komu będziesz mógł uratować życie !

W celu zapisania się na szkolenie i uzyskania więcej informacji prosimy o kontakt mailowy na adres [email protected] lub pod numer tel. 22 640 14 64/ 666 324 328.

Dla wszystkich naszych beneficjentów szkolenie jest finansowane ze środków Fundacji i zostanie przeprowadzone przez doświadczonego instruktora.

W trakcie szkoleń będzie można nabyć wiedzę nie tylko teoretyczną, ale co ważniejsze również praktyczną!!!

Nie czekaj i zapisz się już dziś,
BO NIGDY NIE WIADOMO, KIEDY BĘDZIESZ MÓGŁ KOMUŚ POMÓC I URATOWAĆ ŻYCIE!!!

Zapraszamy!!!

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a