Od poniedziałku do piątku na naszym fanpage`u, będą odbywały się zajęcia prowadzone przez trenerów i terapeutów z Avalon Active, którzy zadbają o Waszą aktywność i sprawność.

Codziennie rano na naszym fanpage`u zamieszczany będzie plan treningów na dany dzień. Oferta przewiduje m.in. zajęcia rehabilitacyjne, zajęcia z logopedą i psychologiem, a także intensywne treningi z ambasadorami Avalon Extreme.

Dołączcie do #aktywnizavalon i weźcie udział w treningach rehabilitacyjnych w domu!

Wszystkie aktualne informację dotyczące akcji #aktywnizzavalon będą zamieszczane na naszym fanpage`u , obserwujcie nas na bieżąco.

ćwiczwdomu4

Masz pytanie? Prześlij prośbę o kontakt:

Temat kontaktu *

e-pity po prostu

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a