• 1
  • 3
  • 4
  • 5

SEKS ON’ to projekt mający na celu propagowanie treści edukacyjnych dotyczących seksualności i rodzicielstwa osób z niepełnosprawnością, kierowany do samych zainteresowanych jak i specjalistów oraz rodzin i partnerów. Działania skupione są na tematyce dostępności i potrzeb związanych z rehabilitacją ginekologiczną i urologiczną. Chcemy aby seksualność OzN przestała być postrzegana jako temat tabu, a wiedza w tym obszarze stała się powszechna również w Polsce.

Pracując w projekcie będziesz odpowiedzialny za organizacyjnie-administracyjną część projektu, czyli zorganizowanie co rocznej konferencji SEKS ON, kontakt bezpośredni z specjalistami/prelegentami, zarządzanie treścią w systemie WordPress, prowadzenie profili w social media dedykowanych SEKS ON i tworzenie wyświetlanych treści, pozyskiwanie Influencerów na rzecz projektu/konferencji, współpracę z firmą prowadzącą badania dotyczące seksualności OzN.

Szukamy osoby, która:

• Ceni sobie pracę z człowiekiem, jest empatyczna i pozytywnie asertywna, a znajomość środowiska osób z niepełnosprawnością nie jest jej obca,
  • Posiada doświadczenie w pracy w social media i umiejętność tworzenia interesujących treści oraz materiałów audiowizualnych,
  • Posiada doświadczenie w organizacji i koordynacji eventów i akcji społecznych,
  • Posiada łatwość w nawiązywaniu kontaktów i umiejętność pracy w zespole,
  • Nie są jej straszne rozmowy z osobami ze środowiska naukowego i wypowiedzi przed kamerą,
  • Jest dobrze zorganizowana, posiada umiejętność ustalania priorytetów w działaniu,
  • W pracy nie boi się wyzwań, podejmuje się realizacji zadań w terenie, jest otwarta na zmiany i elastyczna,
  • W sposób komunikatywny w mowie i piśmie porozumiewa się językiem angielskim,
  • Posiada Aktywne prawo jazdy kategorii B
  • Posiada doświadczenie w działaniach fundrisingowych – będzie to dodatkowym atutem

Dlaczego warto pracować z nami?

• Jesteśmy organizacją z misją, która stwarza warunki do samorozwoju i realizacji w ramach różnych projektów,
  • W naszym zespole są osoby, dla których praca jest pasją,
  • SEKS ON jest interesującym i nieszablonowym projektem, który daje możliwość rozwoju,
  • Oferujemy umowę o pracę i stabilne zatrudnienie,
  • Dla nas liczy się efekt, a nie ilość przepracowanych w biurze godzin.

APLIKUJ!

Prześlji CV oraz list motywacyjny, w którym przekonasz nas, że to właśnie Ty powinieneś zapisać się na kartach historii projektu SEKS ON.
W temacie wiadomości wpisz: Rekrutacja SEKS ON. Zgłoszenia przyjmujemy pod adresem: [email protected]

Rozpatrujemy tylko kompletne zgłoszenia.

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BNP Paribas Bank Polska S.A.

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>

OPINEO 2018a