• Poszukujemy osoby na stanowisko:  Recepcjonisty/ki Fundacji miejsce pracy: Warszawa
  • Avalon EXTREME, projekt promujący sporty ekstremalne osób z niepełnosprawnością, poszukuje osoby na stanowisko:  Social Media Manager
Fundacja Avalon na III miejscu!

Nasza Fundacja znalazła się na III miejscu pod względem wykorzystania zebranych środków na bezpośrednią pomoc charytatywną. To bardzo ważny wskaźnik. Pokazuje jaką część zebranych darowizn i 1% fundacja przeznacza na działalność charytatywną a ile "przejada" na cele organizacyjne i administracyjne. Nasz wynik - 92,9 % to bardzo dobry rezultat. Oznacza, że jedynie 7,1% środków wykorzystujemy na cele organizacyjne i administracyjne.

Poniżej link do rozmowy z Ministrem Pracy i Polityki Społecznej Panem Władysławem Kosiniakiem - Kamysz, między innymi na temat wyniku rozliczenia finansowego WOŚP, która uplasowała się na trzecim miejscu - zaraz za naszą Fundacją.

Kliknij - obejrzyj wywiad w TVN24

tvn243

Pomóż nam pomagać!

KRS:

Numer konta do darowizn dla Podopiecznych:

BGŻ BNP Paribas

Donations in other currencies (Euro, USD and more) >>